Tidlig i dag morges kom hun til Trysil:-) Det er så kos!

Hun og Uno har allerede blitt bestisser og er ute i hundegården og leker. Det er mye snø der, men de tramper vel ned det nå tenker jeg. De fikk «tycke» for hverandre med en gang. Dina er ikke introdusert enda, de får vi ta en båndtur med litt senere i dag slik at de venner seg til hverandre. Xena og Frøya har en slags accept mellom hverandre, men fyrer en fyrer begge og da blir det tispefight! Så hvis Dina og Frøya holder fred, holder Xena fred…

Kan bli liv og røre her et par dager… så langt går det bra.

Blog Image

Bildet av Frøya i dag 7 januar 2007, litt dårlig lys og vær for bilder…men men. Her kommer fler:

Blog Image

Blog Image

Her er Uno til venstre og Frøya til høyre

Blog ImageBlog Image

De to siste bildene er tatt gjennom kjøkkenvinduet inn i hundegården…smygtitting på leken…hehe

Frøya er ihvertfall i bedre form enn hun var da hun kom på vinterferie i fjor. Tror nesten hun måtte ha vert syk da. Hun er litt tjukk, men virker glad og pigg denne gangen. Nå får vi håpe at alt går som planlagt så vi kan få våre etterlengtede valper etter henne. Vi tar en tur til veterinæren i dag for en liten sjekk og vaksinering.

Ha en fin dag hilsen Lin og 4 hunder på Østgård