Skjønner dere?

Ja her går det unna. Har hatt en super helg med barnedåp på lørdag hos venner i Stange som var kjempehyggelig, og konfirmasjonen til lillesøsteren min på Hamar dagen etterpå. Man kan trygt si at mat og drikke har jeg fått mye av denne helga. For ikke å glemme åndelig påfyll (2 gudstjenster på en helg). Tror ikke det har skjedd før. Begge selskapene var kjempehyggelige og ikke minst det å omgås familie, venner samt treffe på nye bekjentskaper.

I dag da… Jo i dag var jeg på jobb for første gang siden oktober i 2006!!! Tenk dere det. Så «himmla» godt å komme igang med noe, ja for de som ikke har vert utenfor arbeidslivet tror jeg det er umulig å forstå. Jeg er sliten i hodet, sliten i kroppen, men gleder meg bare til i morgen tidlig klokken 8 da jeg skal på jobb igjen.

Å stakkars hunder… de synes bilen begynner å bli kjedelig. For det er klart når matmor er ute på festligheter hele helga og jobber igjen, ja da blir det mere tid i bil og hundegård. Men det skal nok gå seg fint til bare rutinene kommer. I morgen er det trening igjen på Dina, gleder meg til det og. Nå er de bare trøtte og glade etter en god «bæsjetur» og mat i magen. Sover så søtt rundt omkring i stua. Snart sovner nok jeg og.

To be continued… Lin