Line holder fortsatt på med hjemmesiden min, men nå er den snart ferdig. Da Line er ferdig skal jeg igang med å oppdatere litt tekster ol. Tar nok litt tid før jeg har kontroll på nytt program og nye måter å oppdatere siden på… men moro med noe nytt. Blir aldri for gammel til å lære (håper jeg).

I dag tok jeg kun med meg Uno på tur, på tide med litt egentid for hver av dem, og i disse løpedager er det like greit å passe på. Det ble en riktig god tur, han kommer på alle innkallinger… sitter pent på plassen sin, venter på «FRI» og er helt eksemplarisk. Hvor er denne hunden når det er flere med og eller forstyrrelser rundt??? Søkstrening ut fra veien i dag var umulig, da det er så mye snø og ikke noe skare, så vi får vente til snøen har fryst på igjen.

Dina nærmer seg høyløp, så hun skal få ro noen dager, kom plutselig til å tenke på det nå, kanskje røntgenresultatet ble dårligere pga løpetiden… har hørt noe om bekkenet som kan være løsere…eller hva det nå var…? Nja..ja vi får vel se om vi røntger om igjen om et år.

Ellers er det ingenting å melde, livet går sin vante gang, nå skal vi på innflyttelsesmiddag hos naboen som har bygd ut huset. God mat og vin blir deilig.

God helg alle sammen

Lin