Er den vi skal på i morgen, julegavehysteriet vil ingen ende ta og vi er ikke bedre enn noen annen. Gaver kjøpes i hytt å pine, -med en aldri så liten bittersøt ettersmak når man har sjekka kontoen for eventuelle kroner igjen å kose seg for når jula endelig er her.

Vi slipper nå enda unna ganske rimelig tror jeg da, vi har ingen barn som skal ha rattkjælker, mobiltelefoner, bærbare datamaskiner eller det nyeste av dataspill og moteklær. Men allikevel 1000 lappene flyr som hakka møkk…unnskyld utrykket og jeg får bare håpe at glade smil fra mottagerne smaker like mye som det kosta…

Missforstå meg ikke, jeg er glad i å gi gaver og å få gaver, men det å være oppfinnsom ca 20 ganger på et par dager for å kjøpe «rett gave til rett person» det er der jeg liksom mister hele gleden ved juleshopping. Det blir aldri rett uansettsmiley

Nei vet dere hva, neste år ja da skal jeg begynne med gavene allerede i januar…