Juleshopping nesten unnagjort, ble omtrent akkurat så mye stress som jeg på forutså. Men noen gode kjøp… og jeg tror fornøyde familiemedlemmer når gavene åpnes. Det kommer til å bli moro på julaften.

I dag har det vært svinkaldt her, 19 minus hele dagen…ikke spesielt moro med alle klær, kulda som biter i kinnet når man går ut på tur. Men det som er enda verre er tre understimulerte hunder som titter forventningsfullt på en hver gang man reiser seg opp for å gå på do eller på kjøkkenet. Så ut på tur må man…

I dag ble det seg slik at turen gikk innom Johan, der var Lita og Esther mer en klare for en liten tur vi tok like gjerne med hele patruljen ut. Jihaa kan jeg bare si, det ble livvatt! Lita og Dina er høyløpske…Esther er nok nesten ferdig, men lukter ganske innbydende fortsatt. Stakkars Uno, hva skal en mann ta seg til med alle disse damer? Som dere sikkert forstår blir han ganske ivrig, og damene de skal liksom hevde rett og ordne rang… Men med hannhund i bånd så går det og.

Etter turen følte jeg meg allikevel blid og glad, det er faktisk ikke noe bedre enn å se hundenes naturlige språk når de får «snakke» seg imellom:-)