Blog Image

Bilde er tatt med zoom fra altanen på huset vårt, opp mot fjellet. Til høyre ser dere et par av bakkene ned mot turistsenteret, og til venstre bak treet er toppen av skihytta.

Det som er litt morsomt med dette bildet er hvor stor temteraturforskjell det kan være på så korrt avstand. Her nede hos oss er temperaturen -20 og oppe på toppen er det -2 akkurat da dette bildet er tatt. Dette er ikke noe nytt… ingen global oppvarming som har laget en varmeboble på toppen av Trysilfjellet, det er rett og slett bare slike luftstrømninger som er i denne perioden på året. Det er bare litt vanskelig å forstå at det er varmere der oppe, enn her nede.

Så for meg er det bare å sette meg i bilen, reise 10 min «oppover» så er det deilig vintervær med sol som varmer i kinnene. Eller jeg kan bli her nede og sutre over kulda som biter meg i de samme kinnene. Valget er mitt:-)