Vi har vert hos familie hele julen, det er utrolig koselig å tilbringe tid sammen. Vi har desverre litt allergi hos noen og hundene må stort sett bo i bilen. men denne julen har det heldigvis vert mildt og godt, så de har hatt det helt fint. Med varmevifte og gode dyner i bilen har jeg faktisk ikke hatt dårlig samvittighet for dem heller:-)

Noen fine turer ble det i begynnelsen av jula, Uno har vert med på trilleturer sammen med «tantes» gullunge Victor på 4 måneder. Jentene fikk race rundt på motorcrossbana i Drevsjø og kvitte seg med overskuddsenergi der. Senere i jula når vi var hos farmor som har småbruk, så fikk de være så mye ute de bare orka, og det setter de pris på. Sammen med hennes hvite elghund holder de det gående i mange timer hver dag. En superfin «spark» tur ble det også.

Vi har funnet en dame som ønsker å ta over Dina, hun kommer på besøk over nyttår en gang, håper det blir så bra som vi tror… det forteller jeg mere om senere.

Nå skal jeg drikke morgenkaffen min med Unos fortvilte hylekonsert…(Xena høyløp) i bakgrunnen. Stakkars gutt altså… men nå er det 6 måneder til neste runde ihvertfall! Dina og Xena ligger imellom oss i sengen og nyter lat morgen under dyna.

Dette er hva jeg har å melde siste dagen i 2007. GODT NYTT ÅR!

Blog Image

Stolt tante Lin viser her frem Victor Leonard, verdens fineste baby!!!