Ja da er vi endelig ferdig med julen, det nye året er allerede igang. Vi har en rolig og fin dag med tv, stearinlys, matrester og siste skvett med julemust.

En fin dag til å tenke igjennom målene for 2008.

Uno skal øyelyses, FA testes, Korning (sverige) mentaldel, BH -ferdselsprøve og forhåpentlig kommer vi videre og tar noen SL prøver. Fortsetter å trene i NRH med tanke på sommergodkjenning. I tillegg har jeg tenkt at han skal stilles ut et par ganger i Sverige (forhåpentlig med Madelein Daleo som handler) kanskje et par utstillinger i Norge også… vi får se.

Dina skal forhåpentlig omplasseres, ikke helt bestemt enda. Blir hun her hos meg skal vi komme tilbake til hva hun skal gjøre i 2008.

Lita skal A-godkjennes Lavine og forhåpentlig A-sommer (kommer an på når høyløp kontra hovedkurs faller sammen) Lita skal øyelyses og ha sitt første kull i 2008. En eller annen utstilling skal vi på, men med husse Johan ringside!

Frøya skal øyelyses og ha kull i 2008. Ingen ambisjoner om å meritere henne, men å få avkom fra henne til videre avl. Mye bra å ta vare på og videreutvikle.

Xena skal leve som den «dronningen» hun er forhåpentlig hele 2008:-)

Så kort sammenfattet blir Xena husets dronning, jeg og Uno trener på både med tanke på Redning og LP/SL. Dina finner kanskje et nytt hjem hvor hun får være den prinsessen hun fortjener og fortispene Lita og Frøya skal etter planen ha hvert sitt kull i 2008.

Blog ImageUno og Dina leker ute årets første dag

Blog ImageDina venter på ballen, mens Uno venter i bakgrunnen

Blog Image

Som vanlig…Dina har ballen og Uno kikker på