Det er slik det ser ut når jeg kikker ut av vinduet. Fint med snø, men det er jo ingen steder og farte med hundene lenger. Føler meg som en fange av snø og vintersmiley

Tenkte ta meg sammen og gi hundene en skikkelig tur for et par dager siden, et sted det har vert åpent og oppkjørt frem til nå… der var nå bommen stengt og åpner ikke opp igjen før til våren. På «kaldevjemo» hvor vi tilbringer timesvis hver uke når det er barmark er det ikke åpent mer enn 200 meter veg. På fjellet er jo alle veiene nå alpinløyper og alle andre veier som er åpne er alt formye trafikkerte (les bilidioter).

Ja ja, jeg kunne jo bare tatt frem skiene… men av en eller annen grunn kommer de ikke frem fra garasjen… Vå skal vi reise til Stange for å besøke venner, hundene er med og får bo i bilen. Litt miljøtrening blir det på Dina… for det er hester, katter, griser mm på gården så vi skal passe på å vise henne litt «bondeliv». I kveld skal vi til Hamar for å gå på kino, Arn -tempelridderen. Det blir et gledelig avbrekk fra TVen her hjemme.

Så da vil jeg bare si god helg, pakk bort julen så hørs vi! Hilsen Lin og Dina the crazydog (bildet under)

Blog Image