Strålende vær ute, mengder med snø og blå himmel. Helt nydelig vintervær i dag. Det er litt kaldere enn det har vert på en stund, men derav også det pene været.

I dag valgte jeg å dra opp på fjellet, skihytta er passe stort for sosialisering av hunder. Der er det T-krokheiser, kafeteria, stor parkering og skiløyper for både langrenn og alpin. Mange som er ute på med hundene sine på søndager, så mye spennende å se og å oppleve.

Først ut var Uno, han er stødigheta sjøl og bryr seg ikke om noen skulle bråbremse rett foran snuta hans og sprute snø over hele han… Hadde også med kamera når han var på tur og tok noen bilder…

Etterpå var det Frøya. Hun er ikke vant til så mye liv, men halen logret til alle kanter i vill glede over alt rundtomkring. Hun kunne selvfølgelig tenkt seg å hilse på alt og alle, men det var liksom ikke det vi skulle… så med masse iver og noen forsiktige blikk på meg innimellom for å sjekke at alt var bra, så gikk det suverent. Hun prøvde seg på å jakte litt skikjørere et par ganger, men skjønte fort at det var feil. Flink jente!

Til sist Dinasmiley I dag har hun fått tilnavnet «the hunter» for hennes jaktdrift er så høy at hun nesten letter! Det som er supert er at hun alikevel er oppmerksom og følger meg så bra at det ikke blir problem. Det som er tydelig er at hun trenger en god del mer slik sosialisering. For hun tipper over (innimellom) av frustrasjon når hun ikke får lov å jakte på alt og alle. Men det var flere grupperinger som tok kontakt med henne og klappet og pratet, og hun er blid og glad, demper slik passe og alle roser henne opp i skyene.

Etterpå tenkte jeg, hvorfor kom ingen fram til meg når det var uno eller Frøya, men bare med Dina? Det kan være 2 årsaker… Enten ser hun så mye snillere ut, eller så begynte folk å bli vant med meg etter 1 og en halv time «strossende» rundt med hundene. Ros og godbiter, sitt og bli… bestemt stemme og glad stemme. HAHA sikkert litt av et syn for folk som ikke skjønner at man holder på med sosialisering og trening. Her er noen bilder fra dagen…

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image