I dag skulle det egentlig komme en eventuell ny eier til Dina. Vi hadde gledet og gruet oss i over en måned til denne dagen. Av ulike årsaker ble det ikke noe av, og det ser ut til at Dina blir hos oss! Ja iallefall en stund til. Vi kommer fortsatt til å lete etter en aktiv hundeperson som kunne tenke seg denne flotte tispa. Men dukker det ikke opp noen så blir hun her.

Så er det noen som kunne tenke seg en super jente å trene aktivt med fremover så er det bare å kontakte meg på mail.

Dina er nå litt over et år, er klar til trening i hvilken som helst brukssport. Hun er driftsterk, har masse jakt. Hun er samarbeisvillig og deler gjerne byttet sitt i kamplek. Avleverer ball, tusser eller hva det måtte være uten tull og tøys. Vi har ikke lagt på mye belastning enda, og det vil nå være naturlig å øke kravene gradvis både i trygge omgivelser og i nye settinger og ukjente steder.

Hun er grunntrent (sitt, dekk og stå type ting) med klikker. Ellers har hun gått noen spor og rundert i skogen. Hun er superglad og leken. Kan bli litt overslagshandlinger når aktivitetsnivået har vert lavt og iveren blir stor og hun ikke får det som hun vil med en gang, men det er kun trening og aktivisering som gjelder. Kan ikke se at det skal bli problem i framtiden.

Blog ImageLin