Nicholas har reist til oslo, og jeg er alene hjemme. Grått og trist er det ute, gårdsplassen er som en stor dynge av sørpe etter alt regnet. KAN DET IKKE FÅ VÆRE VINTER NÅ DA -NÅR DEN FØRST VAR ORDENTLIG PÅ PLASS!!!

FA… JÆ… DRITTVÆRsmiley

Som dere sikkert ser har jeg igjen nytt design på hjemmesiden. Må si at jeg blir utrolig fornøyd. Line «webmaster» (som forøvrig tar på seg flere oppdrag om noen føler seg kallet) har jobbet på som en gal… tusen takk Linesmiley Det er kjempemoro å sitte i andre enden av landet å følge med på utviklingen av siden, og enda morsommere å ordentlig se igjennom alle sider, bilder fra A-kullets valpetreff, turer mm. Det gjør jeg alt for skjelden ellers. Mange gode minner og stolte stunder.

Skulle det være noen som oppdager feil i informasjon om hunder el. liknende er det bare å sende en liten mld. Lett å se seg blind.

Frøya er høyløp, og parring står også på dagsorden. Følg med på planlagte kull fremover… Nå håper jeg virkelig at Frøya tar seg og at vi får våre etterlengtede avkom fra henne. Kommer til å beholde avlsrettigheter på minst 2 tisper i kullet om vi er heldige å få valper.

To be continued…