Helgas store begivenhet var mitt tantebarns dåp. Jeg og Nicholas var i tillegg til å være tante og onkel utnevt til å være faddere. Det synes jeg er en stor ære, og tar oppgaven på alvor.

30 pers var invitert, og mat lagdes på 3 ulike steder… som et slags knytis. Man kan si at logistikken kunne vert bedre, men maten ble allikevel kjmpegod og ingen gikk sultne derifra ihvertfall. Her blir det tjælknøl og potetgrateng et par dager til. Men klager ikke for det er noe av det beste jeg vet:-) Kakene var jeg smart nok til å ikke ta med meg hjem av… ja for ellers hadde jeg spist kaker i dagevis også…hehe

Her et bilde av dåpsbarnet (og litt av meg)

Blog Image

Tenk at det går an å være så perfekt! Dåpskjolen var nydelig! Hjemmestrikket av min mor og ferdig slik ca. da dåpen begynte!

Ellers har vi vert ute på litt 4-hjulsturer med hundene, kjempemoro:-) Gleder meg til vi kan ta litt lengre turer og ikke minst til det blir bart ute så vi kan kjøre i skogen. Det blir dritkult!

Det var alt for nå, hei å hå…