Ja nå har jeg fått «dilla» på ATV. Fy så moro, Jeg og Uno er nå et superteam ute på tur, så pass opp! Ser dere en gul 4-hjuling som suser forbi med en rottweiler eller 2 så er det megsmiley

Bjørn og Tyson (Kraftverkts Alarm) har vert innom en snartur for å hente fòr, koselig å se godgutten igjen, han er så vakker så vakker. Tok et par bilder, men det var mørkt så de ble vel ikke superbra (virker som om jeg unskylder bildene hver gang… må nok skjerpe detta litt).

Tyson er en skikkelig god hannhund, ikke noe tull, tøys eller bråk. Han er blid og glad, snill mot andre hunder og har et fint språk. Helt ukomplisert. Det er mer enn vi kan si om Dina i dag. Hun må nok ta en tur til psykologen… Jaja ikke lett å være knøttliten i hjernebrusken sin, det må vel bli bedre når hun er ferdig med disse tullete innbilte greiene. Huff å pes altså…

Her er iallefall Tyson.

Blog ImageBlog Image