Ja dette har vert litt av en helg, jeg har vert skikkelig dårlig smiley Vi har kommet fram til at det måtte være en eller annen forgiftning, for jeg ble dritdårlig, sengeliggende i 12-14 timer, så var det over. Nå er jeg i fin form igjen, bare litt slapp. Kroppen fikk skikkelig gjennomgå så det er vel ikke så rart.

Egentlig skulle jeg opp til Drevsjø og hjelpe min mor å flytte inn i sin midlertidige leilighet, men det gikk fløyten pga formen. Så da reiser jeg oppover i dag, og blir noen dager. Tar med meg Uno, jentene får være her med Nicholas. Frøya bor jo der oppe, så da får jeg passe på å treffe henne litt også, se om det er noen tegn til drektighet. På torsdag kan jeg jo ta henne til veterinæren å ta blodprøve også… om jeg fortsatt er der oppe gjør jeg nok det.

På hundefronten er det ikke mye å melde, vi kjører på med fysisk trening, må finne ut hvordan jeg skal fòre Uno for å bygge masse for han blir så tynn. Noen som har noen gode tips så tas det imot med takk (ikke vom… for det hæler jeg ikke)…

Lita skal på kurs i helga som kommer… regner med det er A-prøver inne i bildet… så vi krysser fingre for et godt resultat. Hun viste ihvertfall at formen var på topp forrige helg da de var på kurssmiley Lykke til Johan!