Helt på sparket ble det skitur i dag. Emma og Johan var allerede på Ås da jeg ringte for å spørre om vi skulle gå tur, så da var det bare å kaste skia inn i bilen og dure etter.

Desverre har jeg ingen bilder, da det er vel ambisiøst å få med kamera på en slik tur. Har nok med holde rede på armer, bein og hund. Det ble Uno som fikk være med i dag, egentlig skal han ha vile… men slik ble det vist ikke. For min taktikk var å ligge bak Emma med Esther og Johan med Lita slik at jeg fikk drahjelp hele veien. Har ikke fått inn toppformen min enda… så det er en god plan på nåværende tidspunkt.

Taktikken holdt den, så det ble slik passe anstrengelse for meg og mye jobb for Uno. Han er skikkelig flink, helt bortsett fra at han ikke hører på innkalling lenger. Den som fikk jobbe mest var Johan, som fikk være hare på den lengste stigningen (ca 1 1/2 km stigning) BRA JOBBA! Esther er skikkelig flink til at det er hennes første sesong som trekkhund. Hun jobber på og trekker for det meste Emma. Ikke for det, Emma fikk svette litt hun og:-)

Da vi kom tilbake til parkeringen hørte vi en velkjent lyd, 4-hjulingen var i nærheten. Jammen sa jeg smør, der kom Nicholas kjørende akkurat da vi var ferdig. Bra timing! Så da havna Uno i bilen å Dina og jeg fikk en tur med ATV`n.

TUSEN TAKK FOR FIN TUR I DAGsmiley Det må vi gjøre om!

En ting til, gratulerer så mye til Line på Ebeli og oppdretter kennel Last Legend med BIR, BIG 4 på lørdagens utstillingsdeby på Last Legends Beyond tomorrow «Cobra» og BIR, BIG 2 på søndagen. Her er et bilde på vidunderet! Xena og Alfons er henholdsvis mormor og morfar.

Noe så nydelig!!!