Dagene går sin vante gang.

Nicholas er fortsatt i Oslo, og jeg og hundene er hjemme og passer hus og heim. Dagene går med til litt vedbæring, sanding av isglatt oppfart, bæsjplukking, snømåking etc. Slikt som ikke er spesielt morsomt, men veldig nødvendig.

Hundene har fått et par viledager fra fys. trening. I går tok jeg med Uno og Dina til sentrum (eller bygda) som det heter her for litt miljøtrening. Dina er så utrolig flink, bryr seg ikke lenger om folk, trailere, barnevogner og andre hunder…nemas problemas! Hun har jammen vokst til seg bra. Skal ikke si at hun ikke reagerer på noe, for det er løgn. Vi har en antikvitetshandler i bygda som har utstoppede dyr på fortauet, og der er det ikke stas. En Bjørn med åpent gap… en rev med stirrende øyne, fugler av ulike slag etc. er nok ganske skremmende. Vi får passere der mange ganger til:-)

Uno er jo en ganske cool «kille» ingenting som rører han i ryggen. Gjorde samme turen med han, og han reagerte også på disse utstoppede dyrene. De har litt ulike reaksjonsmønstre men sum av summari er at det der er ganske ekkelt og unormalt for dem. Hans løsning etter mye om og men ble å forsøke seg på å markere et par ski som stod ved siden av…og bare tilfeldigvis så jeg prislappen på dem før det kom noe piss…. 4.800,- Nok… Shitt…. jeg rev han vekk og fikk etterpå fortalt at skiene var fra 1820 og var de eldste skiene i hel forfattning de noen gang hadde hatt til salgs! PUHsmiley

I dag blåser det noe vanvittig her, men det er blå himmel og sol. Så i dag tar vi oss en skikkelig tur rundt fugelsjøen, der er det lunere enn på fjellet.

Fortsatt god helg MVH/Lin