Ja i dag var det jammen trening i Trysilfjellet. Første gang i år, så selvfølgelig benyttet jeg anledningen og tok med meg Dina. Hun har ikke vert med på ski enda, da jeg kun har vert på ski 2 ggr i år og da har Uno blitt prioritert. Så jeg var litt spent på hvordan skituren ut til treningsfeltet skulle gå. Men det gikk så fint så, litt jaging av skitupper, men ellers ikke noe tull, møtende skigåere, hunder og annet var ikke noe problem.

Her er vi klar til jobb…Blog Image

Dette er første gangen Dina er med på vintertrening, så jeg var jo også litt spent på hvordan hun ville reagere. Men jeg ble veldig fornøyd, hun var veldig interessert, masse energi, iver og jaktlyst, hun gravde fint og lot seg ikke forstyrre av noe rundt. Veldig flink synes jeg.

Blog Image

Figurant Johan skulle friste med leverpostei på tube, det funka ikke så bra, men rutinerte figuranter har jo ball med snøre i lomma!!!

Blog Image

Kjempemoro:-) (bildet er veldig lysnet, da det ikke er lett å ta bilder inne i graven) Så da gikk det så snøføyken sto i alle rettninger en stund…

Blog Image

Blog ImageJihaaaaaa

Blog Image

Mere!

Blog Image

Her er gjengen fra DIO 2 som var tilstede i dag, skal legge ut bilder fra alle sammen senere.

Fornøyd ekvipasje etter dagens trening. Blog Image

Noe må jeg jo være litt misfornøyd med, og det er jeg. Hun bråker (bjeffer) på alt og alle når hun er oppstallet. Håper det bedrer seg med litt mere vane. Som alt annet er det vel bare trening som hjelper på slikt og…

GOD HELGsmiley