Ja da går ferden til storbyen, for å besøke Nicholas denne helga. Egentlig skulle han bare være borte en ukes tid men «svups» nå er det 3 uker siden han dro.

Det skal bli veldig godt å se han, men det er litt trist å dra fra hundene. Jeg vet de er i beste hender (Emma og Johan) men det er allikevel litt merkelig. Håper det går bra, og at ikke 3 kløveret sliter dem helt utsmiley

Uka har gått sin gang, Uno må fortsatt være i litt ro, han er ikke i form, ganske slapp og er stivbent og støl på kveldene. Dina derimot er i 120 hele tiden, og helst skal det skje noe dagen lang. Desverre kan det gå ut over matter, pledd, sokker, mopper…you name it!!! Frustrerende, men litt godt også. Jeg liker hunder som er aktive og aktiviserer seg selv innimellom. Uno stakkars får aldri fred fra den lille plageånden.

Ikke har det skjedd noe spesielt å melde fra om heller, jeg har gått løs på vårengjøringen, vinduer, tak etc. Det er egentlig ganske godt bare man kommer igang. Deilig når det skinner og er rentsmiley Var hos veterinæren og veide Dina her om dagen og hun veier hele 40 kilo. Megahund i mine øyne… men så utrolig vakker… ja det også i mine øyne da (hehe). Digger henne mer og mer.

Her er dagens bilde av henne, umulig å få henne til å stå rolig

Blog Image

Noe må skje…

Ha en riktig fin helg allesammen