Fordi jeg ser at det er veldig mange innom for å sjekke disse dagene, skriver jeg noen få ord i dag.

Xena jeg og Nicholas er hjemme, roen har senket seg og dager og netter er like. Kampen pågår fortsatt.

Uno og Dina har fått reise på ferie, ikke så langt unna på et sted som heter Snerta. En liten hjemmekoselig kennel med plass til 10+ hunder. Der får de det mye bedre en stund framover nå, enn hjemme med «verdens-verste-flokkleder» for øyeblikket.

Her er linken til kennelen som jeg anbefaler alle å bruke når de får behov:-)

http://www.kennelfjellhvil.no/ jeg var der og besøkte dem for et par uker siden, og det er helt nydelig der, måten de har lagt opp til kenneltilværelsen er helt fantastisk. Så jeg bekymrer meg ikke over hvordan de har det.

Lita og Johan reiser på hovedkurs i dag, ønsker dem god tur og håper virkelig ikke Johan klanter til det nå når prøvene er godkjent -mangler bare kurset. God tur og Lykke til. Om en uke har vi kanskje kennelens første godkjente redningshundekvipasje!!!

Ønsker ikke noe «reply» på dette innlegget. Ha det godt kjære venner

Klem Lin