Det verste sjokket har lagt seg, og de fleste praktiske ting er ordnet. Ventingen på begravelsen er ganske tung, virker som om det er en evighet til enda. Det siste farvel blir i Nicholas sin hjembygd Vrena, torsdag 17 april.

Men for nå er det ganske ok. Hundene er hjemme igjen og det er deilig. Dina begynte sitt løp når hun var på kennel, og har dratt på seg en liten urinveisinfeksjon. Uno har fått en liten «hotspot» i kinnet… akurat der Dina bruker å henge fast… så han har vel ikke hatt ro fra terroristen under hele oppholdet på Fjellhvil. Så som vanlig var det bare å ta en tur på apoteket, hente ut medisin og starte medisinering. Rutinen er jo i orden der, så det er sikkert både trygt og godt for meg og ha noen å passe på å medisinere. 🙂

Tankene på livet som skal fortsette og hvordan jeg skal løse alle praktiske saker er en lang prosess. Men noen avgjørelser må tas nå, andre kan vente. Etter begravelsen blir det bare å brette opp ermene og gyve på.

Nå har jeg tatt en stor avgjørelse, og det er at det må bli en hund mindre i flokken. Det vanskelige valget er jo selvfølgelig hvilken. Mange argumenter for og imot…men til syvende og sist må jeg velge og omplassere/selge Uno. Han er en fantastisk type med masse å by på, men jeg og han har aldri riktig helt blitt enige. Han trenger en annen, sterk leder som han kan få rom til å være så flott han bare kan. En eier som vil jobbe med lydighet, spor eller rundering ville vert helt fantastisk. Håper det er noen der ute som er interesserte. Han er også flott eksteriørt.

Dina og jeg er på nett, så hun må bli hos meg. Xena «gamla tanten» skal ingen steder. hun var Nicholas sin öyesten, beste venn og ja… nesten som en datter for han. hun er vårt kjærlighetsbarn.

Nå er det en del småsaker som skal ordnes, kanskje blogger jeg litt…og kanskje ikke. Det blir ettersom lysten er der eller ei. Nye resultater blir lagt ut på hjemmesiden i løpet av dagen, og omplasseringsannonse på Uno.

Takk til alle som skriver inn i kondolanseloggen, den kommer jeg alltid til å ta med meg. Takk til alle som har ringt, sendt meg tekstmeldinger, mail og blomster. Uten mennesker som bryr seg hadde livet vert tomt og trist. TAKK:-)

Ha en fin dag, klem fra Lin