får begynne med gårdagen, etter en god natts søvn fra bomturen til Halmstad var det tidlig opp til Snerta for å hente Uno og Dina. der ble jeg vel bemøtt av kennelinnehaverne Linda og Pål og selvfølgelig av rampeungene som har holdt liv i leieren på Snerta i til sammen over 20 døgn. Skal skrive mer om kenneloppholdet senere, men de har hatt det helt fantastisk der oppe:-)

I dag var årets første NRH trening i elverum, og jeg har jo endelig bestemt meg for å trene Dina og bare Dina -hun har så mye å gi, og vi funker kjempebra som team. Kjørte 2 pass med rundering og jeg er kjempefornøyd. Det er jo helt på begynnerstadiet, hvor hun skal lære å ta overvær for å finne figurant… men jenta er jo så super så et par treninger så har nok poletten trilla ner. Energi, futt og fart er vel ganske beskrivende, og er det noe jeg verdsetter, -ja så er det akkurat det!!! Litt hektisk var det, men hun fikk løsning på overvær hver gang (om enn med litt førerhjelp) og syntes det var dritkult å finne figurant og få beløning med biteputa sismiley Flotte figuranter i dag, så tusen takk til dem.

Etterpå dura bilen i rettning Stange, hvor jeg fikk med meg litt gruppefinaler på utstilling, helt ok det og. Turen dit gikk mest for å treffe Ranveig som selfølgelig var der og heiet fram sin lille mopselops Robby… BIR ble han, men i dag uplassert i gruppa. Grattis til Ranveig og Bærskvett med det. Kaffe og vaffler + en fin tur med mine 3 rotter ble det også tid til samt at hun tok noen bilder av Dinamusen. Her er et knippe…

Blog Image

Blog ImageBlog ImageFoto: Ranveig Volla

Det føles så utrolig godt å være igang med trening, kan ikke vente til det blir en ny dag med nye treningsmuligheter. I morgen blir det lydighet, klikk klikk klikker:-)

hei å hå