Ekstra trening for NRH i dag pga 1. mai fri for mange.

Ikke så mange på trening, men vi som var der fikk bra økter alle mann. Dina’s treninger er faktisk gjennomtenkte også nå, så det er spennende og se om det jeg planlegger funker. I dag gjorde det det. MORO!

Dagens plan var å legge til halsmelding før belønning ute hos figurant. Hun er en naturlig halser, dermed ser jeg ingen grunn til å begynne med løsbitt etc. Klart at det er bakdeler med halsmelding, men det er det også med fastbitt. Jeg skal også trene IPO når jeg har mulighet og da er det like greit å ha samme slags opptreden på figge i skogen som på IPO banen. Hun halset hun, tenkte seg om i 3 sekunder så startet hun opp… lille flinke musa mi:-) Kjørte 3 slag og sluttet da de var bra.

En økt til, men da kun på halsmelding med Inge som figge. Funker bra, så det fortsetter vi med.

Blog Image

Vi har også kommet igang med lydighetstreningen, hun er jo som smør å jobbe med, så detta kan bli moro utover sommeren.

Se dagens tidligere blogg -Uno til salgs.

Lin