Årets jomfrutur på VMK www.villmarkskompaniet.no gikk av stapelen i dag. Helt nye båter masse vann i elva (flom-periode) og 15 innbokede gjester. Sjefen ga oss ansatte muligheten til å bli med på turen… og i dette været var det vel et enkelt valg. Rafte eller sitte på kontoret.

3 båter med 5-6 mann i hver, og 2 kajaker ble det. DRITKULT! Ja dere kan bare være misunnelige alle mann.

Bakdelen ved denne jobbingen er jo selvfølgelig at jeg er veldig sliten når eftan/kvelden kommer. I dag ble det noen kilometer med ATV på Dina og Uno, i går kun en liten tur. Treningen i Elverum i går kveld maktet jeg bare ikke å komme meg ivei på. Men snart er jeg vel godt igang, og orken større. På søndag regner jeg med å være på NRH trening som vanlig (ja.. det er fest på lørdag, så vi får vel se).

Har ingen bilder fra dagens tur, men ta en titt på VMK’s nettside så får dere en liten følelse av min dag.

Lin