Endelig helg, ja det er vel det som er så deilig når man jobber. Tenk å kunne si at nå er det helg, nå skal jeg finne på noe annet et par dager. De fleste tenker vel kanksje at det er en plikt… en selvfølge at man jobber og at helga kommer. Slik har det ikke vert for meg de siste årene, så nå vil jeg bare rope ut…

ENDELIG ER DET HELG!!!

Men jeg gleder meg allerede til på Tirsdag da jeg skal på jobb igjen, det er godt å gjøre noe og å være en del av et felleskap. Det er utrolig godt å føle en slags verdi av å være med å skape noe. For summen av hva vi er; er jo hva vi gjørsmiley

Nå har jeg vert på skogstur med alle hundene, de skriker endelig er det barmark! Nå på kvelden ble det middag hos gode venner. I morgen blir det hagearbeid og grillfest på fjellet med mange venner. Søndag er det NRH trening på elverum, og mandag kviledag før ny arbeidsuke.

Sov godt, Lin