Orker nesten ikke skrive i bloggen, men en liten oppsummering får jeg taste inn:-)

Helga gikk med til soling, festing, trening, besøk hos familie og hos kennel Fjellkvil. Skal lage en liten side om Fjellkvil på hjemmesiden i løpet av uka, må bare få tid til det.

Trening på søndag ble ganske enkel. Pga fest kvelden før, og at en del av elverum gjengen var borte på kurs, og andre skulle starte 2 timer tidligere enn vanlig valgte jeg og Johan å bli her og trene. Blir ikke så mange figuranter å velge i, men vi fikk til en bra trening både for Uno, Dina og Lita. Spor på Uno og Lita (Lita’s var superbra, missa en apport men men) Uno trenger mange korte nå tidlig på sesongen, men det blir nok bra. Johan er grei å går med han… og det er jeg glad for. Slipper vi (meg og Uno altså…) mange konflikter. Dina får rundere, og oki da…vi får vel bruke påvirkninger da…åæøøøøøåæææææ

Så er arbeidsuka i gang, så da ble det jammen trening i Trysil i kveld også. I dag var Emma og Esther med og, så en figurant til på dagens trening. Dina, Esther og Lita fikk rundere. Tett og ulent terreng… men det gikk fint. Uno fikk spore og Lita fikk et par sporopptak. Bra trening for oss alle, og unnagjort på omtrent like mye tid som vi ellers hadde brukt på å kjøre til og fra trening.

MEN PÅ SØNDAG SKAL JEG PÅ TRENING I ELVERUMsmiley må treffe litt andre hundefolk også.

Nå er det frustrerte fruer og natta. ny dag og nye muligheter i morgen.

Blog Image

Xena og Dina passer gårdsplassen, mai 2008