Her i come…

Blog Image

Det skal bli så moro å trene hun en hel uke. Spor, lydighet og bitearbeid. Ulike instruktører i hver øvelse. Men høydepunktet for meg er at Ismael Devos er der som instruktør. Han er så fantastisk flink, og dette må være 6-7 seminaret jeg deltar på med han. Han skal holde i lydigheten, men kjører også c-arbeidet sammen med Kristoffer.

Blog Image

Her er et bilde av Ismael og Xena første seminaret jeg deltok på med Ismael. Om jeg ikke tar feil var det april 2001. Mjøsa IPO som arrangerte og vi var med mjøsas kant ved Biri. Mange gode minner.

I dag reiser jeg altså, kurset starter kl 09 00 søndag morgen, og holder på ut fredag ettermiddag. på lørdag er det prøver for de som er klare for slike. Jeg blir vel der og heier på mine favoritter, da vi har hytta til søndag. Xena har ordnet seg slik at hun blir igjen i Trysil, Uno får bli med som bil-bur-hund, og Dina skal trenes. Noen i Sarpsborgdistriktet som er ute etter voksen hannhund, så er Uno til salgs… pass da på å komme å treffe han mens jeg er sørafor, alle er velkommen til det.

Så til alle dere der ute, nå blir det stille på bloggen en ukes tid fremover. Fortsatt god sommer, klem fra Lin