IPO seminar (treningsammling) for meg og Dina 5-6-7 september er booket. Ismael er figurant og instruktør. GLEDER MEG!

Utstilling for Dina og Uno er også booket inn i slutten av august. For Dina blir det deby og for Uno blir det første utstilling siden 6-9 mnd. Men Marit har sagt hun skal hjelpe meg og stille Uno (proff handler) så får vi se om jeg klarer Dina selv. Regner med at jeg da ikke er å se på utstilling igjen på ca 1 1/2 årsmiley

Ellers har jeg trent litt kontakt, ball-lek etc med Dina. Korte økter for å øke tempoet. Masse aktivitet i henne, men det går litt treigere pga. størrelsen enn hva jeg er vant til. Trening gjør mester sies det… så vi legger oss i selen og jobber på. Hun er utrolig samarbeidsvillig og førbar -gir jeg litt får jeg tredobbelt tilbake. Fantastisk følelsesmiley

Sov så godt mine venner