Blir litt dårlig med blogging om dagen, finner liksom ikke lysten.

Men her kommer litt oppdatering på hva vi har gjort i uka som har gått. Jeg jobber selvfølgelig, om jeg får mye gjort skal ikke sies men jeg er da på jobb både litt sent og tidlig. Mye dritt i etterkant av at Nicholas døde er slitsomt. Skifteretten får aldri riktige papirer etc. Jeg får ikke tak i pengene jeg så sårt trenger. TTT (ting tar tid) og det er bare å smøre seg med tolmodighet. Iallefall, slikt krever mye energi.

På den andre siden har det vert en del sosialt denne uka. På onsdag ble det plutselig fest med de på jobben. HVORFOR… jo det var jo sol og sommer!!! Her er det bare å ta sjansjen når den byr seg for en fin grillkveld med gjengen. Det gjorde vi:-) På Fredag sammlet alle seg og dro til Sangfossen for å paddle kajak (leke seg på bølge) jeg paddler ikke, men tok med meg elvebrett og sørfet på det.

Blog Image

Slik ser det ut. Det er utrolig moro, men ganske slitsomt. Xena var med og hver gang jeg ble spytta ut fra bølgen og dro nedover stryket, kastet hun seg etter for å redde meg…HAHA… så det ble litt jobb på henne. Men hun bare elsker det, kul hund!!!

Dina og Uno fikk komme ut hver for seg etter at jeg var ferdig lekt og svømme etter ball. Uno svømmer jo fint og kan drive på i evigheter. Desverre må jeg bruke bånd på han, da han stikker med ballen hvis han får mulighet. Greit så lenge man har våtdrakt på og kan være i vannet med dem hele tiden.

Dina da… hun kunne jo ikke svømme. Det hadde jeg ingen aning om. Pust pes altså… kav og plask…men når jeg svømte ut mot en liten øy, valgte hun og følge etter og fikk lære seg den tøffe veien gjennom stryket. Så nå har hun hatt vannhale i 2 døgn. Neste gang tenker jeg hun kan svømme jeg:-)

Resten av helga har det vert vile på hundene. Nå er det igjen bare trist vær så i dag er målet å få gått et par spor.

Gratulerer til Daleos Talder Balder med cert på verdensutstillingen. Ikke dårlig.

Venter spent på flere resultat…

Lin