Dere som leser bloggen, kjenner dere ingen som kunne tenke seg en flott hannhund i sin beste alder?

I dag har jeg lagt ut annonse på Finn.no regner med at det kommer en masse idiotiske henvendelser nå, håper bare så veldig at det kommer noen fornuftige også. Jeg vil så gjerne at han skal komme til «hundefolk» noen som vet litt hvordan det er å ha hund og hva som kreves.

Please… hjelp megsmiley

Blog Image

Spor med Dina i går

3 skritt fram og 2 tilbake… ja hva skal man si?

Jeg ble ivrig, og la et alt for langt spor, med flere vinkler og 6 gjenstander. Tenkte at det går jo bra så lenge det er næring i alle fotavtrykk.

Før sporpåsett var hun urolig, og det ble mye nei.. kom..nei…kom.. NEI. Da vi kom til flagget var det mye aktivitet og hun var veldig ukonsentrert. Tenkte at det blir sikkert bra bare hun kommer seg inn i sporet, men neida… ukonsentrert… berørt av lyder (hundebjeff på andre sida av elva og biler på veien) dette er nytt, slik har hun ikke vert før. Det er bare å være tolmodig…

På gjenstandene startet det som sist, noe uvilje til å dekkmarkere, men med en liten komando så dekker hun. Tydelig at hun vet hva hun skal. Men i går ble det verre og verre for hver gjenstand. Tror jeg skal gå noen korte spor med kun sluttgjenstand nå., få opp jakten litt, så legge inn gjenstandene og øke kravene. Ja ja… to be continued

Nå er det snart natta, ingen planer for helgen. Men spor skal vi gå -det er sikkert!!

Sov godt mine vennersmiley