Spor 13 juli

4 gjenstander 2 vinkler. Næring i alle fotspor. Kontakt/lydighet ut til sporet.

Dina går finfint i sporet, hopper over en del næring men rolig fint tempo. Hun er konsentrert og ballansert. Vinklene tar hun helt korrekt. ingen tvil. Gjenstandene samme som tidligere, markerer tydelig… stopper og vil ikke legge seg. Rygger og blir usikker. Alle gjenstander like.

Spor 14 juli

2 kortere spor, ingen vinkel og ingen gjenstand. 3-4 steg imellom næring.

Søket blir mer intenst. Hun jobber enda bedre enn med næring i alle fotspor. Tydelig at hun nå ikke vil «misse» maten i sporet. I motsetting til i går når det var næring i alle fotspor så valgte hun å gå over noen.

Hun viser tydelig at sporet er mye morsommere uten gjenstander, blir bedre og bedre under hele sporet. Når hun kom til sluttgjenstand var det bare klikk og lek og det falt i smak. (Sporene med gjenstand har hun gått seg ned etter hver gjenstand).

Noen som har flere tips?

Tror det blir en del spor uten gjenstander nå. Men er litt usikker på om hun skal få slippe, har en følelse av at det er dominans som kommer frem, og kanskje jeg bare bør jobbe igjennom det til hun markerer og legger seg… Eller hun ikke har forstått oppgaven og er usikker på hva som forventes. Hmmm…

Ny dag i morgen, nytt spor.