For de som venter på å høre fra meg ang Uno. Ha tålmodighet. Det er en 5-6 interessant jenter/damer som har meldt interesse. Så nå må jeg bare finne ut hva som er best for hunden.

Håper å kunne på prate med alle i løpet av helgen, og kanskje noen kommer på besøk og hilser på også.

———————————————————smiley

Hektisk på jobben er det, ikke så rart iom det er et sommeraktivitet bedrift. I går var det helt tullete, og jeg blir sliten. Orker liksom ikke mere telefoner og mail når jeg kommer hjem. Da er det ut med hundene, spise mat og lange ut på soffaen…

———————————————————smiley

I helga får jeg besøk av Marit og Cila.

Har ikke sett Cila på 3 år, da var hun fortsatt unghund. Gleder meg veldig. Må vel sammenligne litt da, hvor likhetene og ulikhetene med Lita ligger. Planen for helga er enkel… Trene hund, drikke vin og prate tull.

GLEDER MEG VELDIGsmiley Ha en fin dag allesamen

Marit og Cila under en LP kokurranse. Flotte jenter!!!Blog Image