Så koselig altså, takk Marit for at du bare bestemte deg for å komme. Skjønner at det var litt for å «pigge» meg opp, og det setter jeg virkelig pris på.

Jeg har jo ikke sett Cila live siden hun var 14 måneder gammel og må si jeg er veldig glad for å treffe henne igjen. Hun er sin mor opp ad dage, bare litt flottere eksteriørt, og det er jo kjempehyggelig. Fikk bekreftet at Lita er som sin far og Cila som sin mor.

Det var også morro å se Marit og Cila jobbe sammen. Vi gikk noen spor og trente litt lydighet. Beklager at jeg ikke hadde så mange gode tips, er litt rusten i faget… Det som er sikkert er at vi neste gang skal vise framgang. Du med Cila og jeg med Dina. Jeg kommer i august:-) Vi trener jo veldig ulikt, og tenker nok i ulike baner treningsmessig, men er sikker på at hvis vi treffer hverandre litt oftere og trener sammen litt mer så skal vi kunne utveksle litt erfaring og være til hjelp for hverandre.

En ting er ihvertfall sikkert, jeg er utrolig stolt av Cila og den jobben du har gjort og gjør med henne.

Blog ImageNår enden er god…

Sorry Marit, jeg bare måtte legge ut dette bildet. Tihi:-)