Så er det feriedags. En uke i Romania blir det. Xena blir hos Emma og Johan, Dina skal på kennel Fjellhvil.

Nå er det fredag kveld, og jeg har fortsatt ikke pakket. Skal oppover til dalen i dag, levere Dina i morgen tidlig for så å kjøre til Gardemoen. Hadde egentlig tenkt å levere Dina hos Soffie i Halsberg, men det blir for lang å kjøre. Tanken var å betale litt ekstra så kunne Soffie trent den lille bølla en ukes tid:-) Skulle ha ringt deg Soffie, men du leser nå her at jeg har reist ivei.

Har sjekka med Marjo at det funker bra med Uno, ikke at jeg hadde noen tvil om det men man bekymrer seg jo alltid. Så som jeg har skjønt funker det fint, bortsett fra med kattene. Håper virkelig det roer seg og at Uno slutter fred med dem etterhvert.

Turen da, jo jeg reiser med min mamma. Var noen år siden man reiste på ferie med «mor» men nå er det dags. Min bror og hans familie er der allerede, så vi møter opp med hele balubaen på søndag. Da blir det vel både badeland, shopping, lange dager på stranda samt mye god mat og drikke. Det skal bli godt.

Ha det så godt, høres om en ukes tid, Klemzzzzzzzzzzzz