Hei hopp allesammen!

Fikk en melding akkurat nå som det sto GRATULERER på… Tenkte va faen er det å gratulere meg med da? Så kom jeg å det… kasta meg inn på Dogweb og JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Dina har ikke HD!!!

Ny leddstatus på Dina er HD:B AA:A

Da blir det enda mer moro å jobbe framover, dra på utstilling etc.

Blog Image

Så litt oppdatering på Uno.

Marjo har trent noen runder med han og jammen bestemt seg for å prøve seg på apell-sök under Rottweiler SM. Utrolig morsomt, og jeg gleder meg på Uno’s vegne som nå virkelig har kommet et sted hvor han får ha den posisjonen han fortjener. VI ØNSKER DEM LYKKE TIL!

Ellers fungerer alt kjempebra i hans nye hjem, bortsett fra det med kattene da. Håper fortsatt at det går seg til, men vi får se. Gleder meg til å treffe han igjen, men det blir nok litt vemodig også. Han er savnet både av meg og Dina. (Xena er nok bare glad til)

Her er hjemmesiden: http://www.crosswaysmolle.se/

———————————————————————————————

Ellers i livet så holder noen av mine venner på å snekkere hjemme hos meg, jeg maler og skal til med storrydding og kasting. Må få huset ut på markedet snart. Selge hund og hus… dette er ikke moro folkens. men «you got to do what you got to do» å slik er det med den saken.

Ferien var ok, Romania (eller mamaya) var ikke helt mitt type sted… trist å være på ferie uten Nicholas var det også. Noen plusser var jo at jeg fikk mye tid med barna i familien, min bror, svigerinne og mor. Blir det noen penger å reise for fremover så blir det på hundegreier….ferie er oppskrytt.

Ha en fin dag