30-31 august

Dobbeltutstilling for Dina i Trondheim. www.hundefestivalen.com dommere: Ove Germundsson og Dolores Dinneen

5-7 september

er det dags for treningssamling med Ismael igjen. Denne gangen er det Soffie (dog duty sweden) som arrangerer. Dina og jeg skal der jobbe videre mot konkurransemålene i 2009. Vi skal benytte muligheten godt til å trene med forstyrrelser, gå i gruppe, med skudd etc. Slikt som man ikke har mulighet til ellers når man trener solo.

12-14 september

Skal jeg være tillskuer på rase SM. Der skal jeg heie på mine gode svenske venner som «tävlar». Det skal bli spennende.

Før året er omme skal Dina øyelyses. Mentaltest sparer vi til våren. Så nå er det bare å se hvordan det utvikler seg på treningsfronten, hvordan det går på utstillingen etc.

__________________________________________________________________

Valpeplaner da… ja det jeg jo alltids:-) Men joda, planen er å pare Lita på neste løp. Hun løper i october.

Hannhund er bestemt om ikke noe spesielt skjer. Falco van het Falconsnest. du finner mer info om han her www.yaya.nu

___________________________________________________________________

På treningsfronten går det litt dårlig om dagen. Denne uka har det kun blitt fys trening på hundene. Min form er ikke så bra og det går desverre utover hundene. I dag skal jeg ta meg selv i nakken og gå spor. Lydighet venter jeg med til jeg er i form, ellers blir jeg bare irritert og skaper unødvendige konflikter.

Ha en fin dag alle sammen:-)