I dag kom papiret fra Norsk kennel klub, Cnipp av Walaquento er røntget FRI for HD. Så nå har jeg det svart på hvitt!

I tillegg er det nå i orden med C-lisensen min. Så nå kan jeg og Dina trene bitearbeid lovlig. Kommer vel et skriv på det i posten også, men så langt er det ihvertfall registrert og lagt ut på NKK’ s hjemmesider.

Fys trening i dag, Dina fikk springe 8-9 km. Etter det er hun faktisk trøtt. Ellers har hun veldig mye overskudd om dagen, må få mere struktur på treningen så hun ikke finner på så mye tull… Xena fikk være med å lunte rundt de første 2 kilometerne (det holder for gamle dama). Hun er forresten ikke helt i form, har vert tungpusta et par dager og lager noen rare klagelyder. Håper virkelig dette går over snart, kan hende det bare er en periode med innbilt drektighet. Ellers er det vel slik at Dina sikkert snart løper… timer nok det bra til utstilling og kurs. Slik er det med disse tispene, jaja…aldri mer hannhund har jeg sagt og da får jeg leve med det:-)

Blog Image

Må ta med et bilde i dag også, skulle egentlig lagt ut et vakkert bilde tatt i kveld av en dobbel regbue, men finner ikke overføringskabelen til kameraet. (Marit…du har ikke 2 etter du var her???) Men istedenfor ble det et bilde av Dina, minst likke vakker som en regnbue.-)