Trude, Audi, Johan og meg på trening i dag.

Trude og Audi kjørte teigsøk, Johan fikk lagt ut spor til Lita og Esther, Dina fikk trene på å finne figurant på overvær uten lydpåvirkning. Audi har også en liten valp (Bellman) som fikk noen runder med «mystik-søk».

Forrige søndag gikk Dina superfint på rundering men med lydpåvirkning. Jeg er egentlig ikke noe glad i slik type påvirkning, så planen i dag var å se om hun jobber ut uten påvirkning og om hun har skjønt oppgaven. Med påvirkning la vi figuranten på 50 meter, men i dag uten påvirkning la vi ut på halve distansen. Det funka fint. Hun går rett ut, jobber litt hektisk på første søket men roer ned på andre.

Hun må halse før hun får belønning, ser ingen grunn til å vente med det, hun er litt trang i halsen, og trenger litt hjelp. Hun setter fort i gang med å trampe, og hoppe…men halsen vil liksom ikke ut. Skal trene halsgivning for seg i tillegg så tror jeg det løsner.

Belønning ute hos figurant har bare vert med skinn og kamplek fram til nå, skal begynne å variere med pølser hos noen figuranter og fille/lek hos andre.

Vi skynder oss langsomt…