Ja på treningsfronten skjer det ikke mye. Men jeg må jo si at jeg begynner å bli i bedre form. På tross av en forkjølelse som har hengt i de siste 10 dagene er formen stigende. Det er utrolig godt.

Xena tramper rundt og er fornøyd, Dina er ikke riktig like glad for treningstørket som har vert og er her. Mye rampestreker, ødelagte strøper og bjeffing i hundegården… typisk irriterende hund, men det er jo min egen feil og det blir ikke bedre før jeg klarer å ta meg sammen.

Jeg skal ta et kurs på høyskolen i Trondheim, begynner i overimorgen (altså på torsdag) jeg drar i morgen, så forberedelser er igang. Kurset er «Innføring i hundefag» og jeg tror det blir riktig spennende. Kan ikke tenke meg noe bedre å studere ihvertfall nå når jeg skal igang. Kurset tar for seg, etologi, læringspsykologi, genetikk/avl/oppdrett, treningsmetoder, forskrifter og retningslinjer etc. Klarer jeg å bestå eksamen gir det 15 studiepoeng og det er målet i tillegg til mye ny og nyttig kunnskap.

Dina blir med meg på tur, hotellrom med hund og fullpensjon. Xena blir igjen i Trysil og skal bo hos Emma og Johan som alltid stiller opp for «tanten». Skal også besøke Marit på Last Legend hvor vi skal prøve å få trent litt, prate mye hund og kose oss. Hos dem skjer det jo masse spennende saker framover, ikke minst valper som ventes før jul.

Jeg må passe på å gratulere Marjo som virkelig imponerer med Uno. Nå er 2 av 3 1.premier i LK1 i boks. 1 til så har de første tittel:-) Håper dere kommer med på en prøve til før sesongen er over.

Ha en fin dag/Lin