Det blir sjeldent oppdatert på bloggen for tiden, det er jo for at det ikke skjer mye hverken på den ene eller andre fronten. Men forrige uke og i helgen har jeg vert på tur og inntrykkene er mange og det tar tid å smelte alt nytt.

Det beste med helgen var å besøke Marit og Anders. De tok imot meg med supergod mat og mye rødvin på lørdagskvelden, jeg koste meg stortsmiley

Søndagen brukte jeg og Marit på å reise rundt og hilse på fõrtispene som Last Legend har ute. Først reiste vi og så på Luna fra B-kullet, et riktig sjarmtroll med masse energi. Vi kikket og pratet og koste oss, og Luna var gira på litt action, så da fant jeg fram en liten bitepute og lekte litt. Så moro, håper Rosa (forvert) drar på RIK grunnkurs for det er masse å jobbe med i den hunden.

Så gikk turen til Izy (Zuma’s Imponera) som forhåpentlig er drektig med Laemmäenman’s Jumbo. Det var minst like moro, for henne hadde jeg liksom ingen forventning til på forhånd, men hun imponerte meg stort. For en kamplyst det var i den hunden… Det blir riktig spennende å se hva valpene etter denne kombinasjonen kan bli. Les mer her http://www.lastlegend.no/valper-planer.htm

Når vi kom hjem til Anders hadde han pizzaen klar og det ble en hyggelig avslappet kveld framfor tv’n. TAKK FOR MEG:-)

Før jeg dro dit hadde jeg vert noen dager på HINT og startet opp kurset som heter innføring i hundefag. Det er jo en stund siden jeg har studert, og det var mye og komplisert info samt lange dager. Men så moro, jeg gleder meg til å fortsette. Det kan jo hende jeg faktisk kan noe etter endt kurs. Eksamen er i begynnelen av mai og fram til da er det 2 innleveringer og 2 samlinger til. Superbra forelesere med «tung» kompetanse.

Har f.eks lært at hund ikke trenger c-vitaminer… den produserer det selv. Kun fisk, marsvin og mennesker som trenger c-vitamin tilskudd. Så det er bare å slutte med slike tilskudd, da de ikke har noe for seg.

Så må jeg gratulere Ipho (Dinas pappa) som dro iland Norsk, Nordisk og Internasjonalt utstillingschampionat i helga!!! Utrolig bra og det beviser at man kan få til en rottweiler med både «brain and beauty»smiley

Så da passer jeg på å legge inn et bilde av Ipho (stjålet av Walaquento)

Blog Image

Og et av Dina…

Blog Image

Until next time, adios