Men det kommer ingen jubel fra meg, enda jeg bor i et skimekka. Nei i år ser jeg bare snømåking, kalde morgener, mye vedbæring og få steder man kan bevege seg fritt med hundene.

Tror jeg skal flytte til sørligere breddegrader…

Jaja, i dag skal jeg til Drevsjø og jeg gruer meg til å kjøre på vinterføre. Har blitt noe så dårlig til å kjøre bil at jeg nesten lurer på om jeg skal returnere førerkortet. Eller jeg kan jo begynne å kjøre som en pensjonist…ja for jeg lever jo som en slik uansett. På med hatten og rygg ut bilen…unna vei for her kommer jegsmiley

Hundene har det bra (bortsett fra lus). Dina har 2 turer på 1 mil bak seg denne uka, Xena litt mindre. Satser på NRH trening på søndag, vi får se hvor mye snø som kommer før den tid. Uno og Marjo skal konkurrere i helga (appel spor) så jeg skal krysse fingre og tær for at det går veien. (lydighet, spor og budføring).

Mine tanker går mest av alt til en av mine venner som mistet pappan sin i kreft natt til tirsdag. En fryktelig sjukdom som berører oss alle en eller annen gang i livet. Så igjen oppfordrer jeg alle som leser dette til å støtte kreftsaken eller kreftforskning på en eller annen måte.

http://www.kreftforeningen.no/stoett_kreftsaken

Blog Image

Nå skal jeg besøke en annen venninde og spise nybakt brød og drikke en god kopp tea.

Ha en fin vinterdag/Lin