Herregud som dagene flyr. Hundetrening har jeg ikke ork til i det hele tatt og det gnager inni hodet mitt av alt jeg «skulle» og «burde» gjort. Dina er 2 år jeg burde ha henne klar for både ferdselsprøve og IPO I…

Mange kurs jeg har lyst å melde på til neste år, men penger er jo noe som heller ikke vokser på trær om dagen, renter og huslån er noe dritt! Jeg skal ihvertfall prøve å få med meg Ismael’s 3 kurs i Hallsberg neste år og Workshopen i Danmark. Håper den blir av. Mer enn det blir det nok ikke.

Skulle gjerne fått Dina på noe utstilling også, tror jeg må få tak i oppdrettern hennes for den jobben. Han høster jo ck, cert og championater for tiden med pappa Ipho og noen andre avkom.

Ellers er det jobb som tar tid og krefter om dagen, kjennner at det er veldig uvant og får dermed en masse plager som igjen gjør at det blir behandlinger på nakke/skulder og rygg. «Så da går vinninga opp i spinninga» for massasje er ikke billig. Skal på behandling i dag og det skal bli så godt:-)

Etter det reiser jeg opp til Drevsjø på min ukentlige barnepiketur. I morgen er det meg og Victor (1 år) hele dagen. Han er tantes skjønneste lille solstråle!

Jeg skal til og lete valp… men denne gangen er det ikke Rottweiler men Cavalier king charles spaniel. Min mor skal ha hund:-) Er det noen som har noen gode råd er det bare å komme med dem for jeg kan ingenting om rasen og kjenner ikke til noen av kennelene.

Nå skal jeg jobbe litt så hei å hå så lenge