Trysil endres nesten over natta når bakkene åpnes. Campingvogner med sine spikertelt er bebodde av de ivrigste skikjørerne som trofast er på plass når heisene starter opp for sesongen. Butikkene blir fulle av mennesker med slalomsko og røde kinn.

Sesongen 96/97 var min første i Trysil, jeg var ferdig med en kort utdanning hvor jeg ble advokatsekretær… Skulle bare hit og jobbe en vintersesong mens jeg søkte jobber. Ja ja vi vet jo alle hvordan det gikk. Her ble jeg og her er jeg. Nå godt og vel 12 år senere har jeg startet på ny utdannelse som jeg håper bringer meg til et yrke jeg kan trives med i mange år fremover.

Mange ting i media som er opprørende og engasjerende om dagen, spesielt alt dette med dyresex nettverkene etc. som spiller seg ut i Svenske medier om dagen. For de som ikke har fått det med seg gå inn på www.expressen.se der er det mye info. Må si dette er noe av det verste jeg kan tenke meg, ja nest etter misbruk av barn. At folk kan leve med seg selv og holde på med slikt. Helt jævla ufattelig. Det er tydelig at vi har bruk for en type dyrepoliti i Norge også, overgrepene på dyr er antagelig like utbredt i Norge som andre steder. Vi nordmenn er vel bare oppdratt til å tro at vi gjør ikke slikt, bare alle andre. Det kommer fram i media at Nordmenn reiser til organiserte «farmer» i Danmark for å ha sex med dyr… MOTBYDELIG!!

Så over til min egen lille tragedie… i går var jeg hos frisøren og klipte meg. At jeg aldri lærer… Kort mørkt hår. Jeg har lyst til å grine, men gjort er gjort og sånn er detmed den saken. Nå er det bare å spare igjen. Blææææææææææææ

I dag skal jeg ta med meg Dina på langtur, nå er det lenge siden sist. Dagene bare flyr avsted og jeg får ingenting gjort føler jeg. Men i dag…. i dag skal jeg utrette mirakler:-)

«So long folks»

Blog Image

Bildet tatt i dag ute i snøen. Desverre uklart…men litt kult allikevel.

Blog Image

Etter all jaging så det slik ut, prater vi signaler…?

ps:husk å lese om Unopuno på http://www.crosswaysmolle.se/