Aktivitetsnivået har vert ganske lavt etter snøen kom, men på en koselig middag hos høygravide Emma og Johan på torsdag foreslo Johan at vi skulle ta med oss hundene på skitur i helga. (Ikke Emma da stakkar, hun får vile med bekkenløsning og blodtrykksproblemer).

Som sagt så gjort, jeg fikk fram skiklær og henta ski og utstyr i garasjen, glida og smørte og så bar det ut på tur. Fikk meg en oppvarmingsrunde før Johan, Lita og Ether kom. Gikk 3 runder i dag (ca 5 km) Dina fikk være med på to runder og Xena en. Tempoet var godt, så det var en skikkelig treningsøkt. Svetten rant og pulsen ble høy. Som belønning for strevet har jeg nå to store gnagsår og to trøtte hunder.

I postkassa i dag lå det en overaskelse, så moro! Tenk at noen tenker på meg og sender meg en gave i posten. Smykket under fikk jeg i dag, ikke bare er det fint, men med et budskap og baktanke som varmer. (barncancerfonden)

Blog Image

Tusen takk Soffie, du er god:-)

God 2.advent, klem fra meg