Blog Image

Jeg skal ikke lage noen stor oppsummering av dette året. Det har helt enkelt ikke vert et spesielt godt år på Østgård. Nå skal fokus være framover.

Målet for neste år.

BH, FA kanskje SLI og et par 1.premier på utstilling for Dina. For Xena er målet att hun skal ha et så godt pensjonistliv som mulig. Tre IPO kurs er med i planleggingen og tur til Tsjekkia (VM Rottweiler 2009).

FA 24 mai i elverum/Hamar.

Jeg gleder meg til å følge Uno videre sammen med hans «Matte» Marjo. De kommer til å ha et strålende 2009 har jeg på kjenn.

Valper håper jeg på med Lita…vi får vel se:-)

Mitt mål er å fullføre hundefagutdannelsen på HINT. Forhåpentlig fortsette med utdannelse neste år også.

__________________________________________________________________

Forrige helg var en trist helg, min farmors hvite elghund «Mana» døde på operasjonsbordet bare 8 år gammel. Alt for tidlig, og det er veldig tomt på gården uten henne. Håper Farmor etterhvert vil ha en ny hund.

__________________________________________________________________

Blog Image

Denne er til deg kjære Nicholas, håper du har det bra. Savner deg masse