men vettaskremt etter nesten 7 timer i bilen i går. For et føre…og for noen tullinger det finnes i trafikken. Mest sikter jeg til lastebilsjåfører som ikke har noen skrupler med å presse oss småbilsjåfører langt ut i snøfonnene. Var livredd opptil flere ganger i går, da «fonnene» tok tak i bilen og det å styre var umulig…

Paring er unnagjort, nå er det bare å vente å se om det bakes noen små vappingser der inne. Har god magefølelse på tross av at heng uteble. Ipho satte ihverfall et par gode ladninger, håper det holder. Denne gangen var ihverfall turen lagt til rett tid:-). Lært av erfaring at blodprøve er like greit før man drar.

Dina er igjen der nede. Føles veldig stille og tomt her hjemme med bare meg og Xena. Men vi skal nyte denne tiden, kose oss og gå småturer som passer henne.

Ellers ikke mye å melde, ukas planer er jobb, studie og husarbeid… kjedelig men men.