Ligger langlflat med migrene. Kvalme, hodepine, fingre som er numme og flimmer for øynene. Ja dere som har migrene vet hva jeg snakker om. Dere andre… migrene er på ordentlig, og når de verste migrenene kommer er hele dagen ødelagt. Trist som faen…som Ari ville sagt.

Dina har det bra, fikk rapport i går kveld. Hun hadde vert på trening, og hadde gjort bra fra seg. Problemene er kartlagt (i store trekk) og treningen igang. Helt supert! Hun går overens med de andre hundene og har slått seg til ro. Godt å høre, for man bekymrer seg jo alltid for hvordan «barna» har det. Så når Dina nå har gått igjennom en liten trening/habituerings runde, er det vel jeg som må skjerpes. Bli konsekvent, målbevist og ikke minst komme igang med treningen på alvor. Det er vel bare å innse at jeg er Dinas klamp om foten pr i dag.

Planer for våren og sommeren er mange, så får vi se om det blir valper, da må planene endres litt. Men som dert ser ut nå, så er det treningsamlinger i Hallsberg mai og juli, 1 samling i sør Sverige i mars. I tillegg kanskje en Belgiatur i juli og Tsjekkia i september. Hua…detta blir dyrt. Forhåpentlig blir det bra med trening på Dina og vi kan tenke på prøver på sensommer/høst.

FA i mai. Utstilling…litt opp til om jeg får hjelp.

Nå skal jeg legge meg i mørket igjen, ha en fin dag