Fra Trysil til Trondheim – Steinkjer – Sarpsborg – Oslo og hjem. Bilen ruller og heldigvis koser jeg meg bak rattet. Lydboken som har underholdt meg på denne turen er «tjuvarnas marknad» av Jan Guiou. Superbra bok:-) Cd spilleren slutta å funke 10 mil før jeg var hjemme… feilmeldingen var «E – Hot»… ja ikke så rart at den hadde gått varm, og jeg var bare glad det var cd spilleren som la av og ikke bilen. Hahaha

Men iallefall, min lille roadtripp startet hos Marit og Anders i Trondheim. Hovedmålet med visitten var å treffe valpenen de hadde, og titte litt på dem. Desverre for meg (men godt for dem) var de fleste levert og jeg fikk kun se 3 av dem. Men jeg koste meg veldig med valpelydene, lukten og lek med de som var der. Flotte valper var de alle 3, men noe ulike i temperament. Som vanlig blir det spennende å følge dem i framtiden. God mat og gode samtaler var det også med menneskene der.

Så var det videre til Høyskolen og 3 intense dager med forelesning. Mye nytt og lange dager. Temaene denne gangen var rasedannelse, genetikk, læringsteori, anatomi og videre på ernæringsfysiologi. Neste innlevering er om 6 uker, og denne gangen skal jeg bruke tiden godt. Fikk også tilbake min forrige semesteroppgave og besto med glans. Fikk karakter over gjennomsnittet… så må være fornøyd. Men neste oppgave skal jeg ha enda bedre karakter.

Etter kurset var over var det på tide å hente Dina som har vert «a pain in the ass» for Odd Jøran en 10 dagers tid. Ja hun kom selvfølgelig i løp, og har skapt skikkelig uro hos hannhundene hans… SORRY… er vel det eneste jeg kan si. Bortsett fra det har hun oppført seg kjempebra, løst ulike situasjoner fint og Oddis har stort sett bare godord om henne. Ja bortsett fra at det har vert et rent helvete den siste uka da. Tror ikke han skaffer seg tispe med det første.. hehe…ler.. men litt moro er det da. Så planen som ble lagt for henne treningsmessig falt litt i grus, men det viktigste var allikevel og ha henne i et annet miljø en stund, se hvordan hun håndterte nye situasjoner og miljøer. Alt har gått kjempefint og jeg ser veldig lyst på fortsettelsen med henne. Fikk også være med på søndagstreningen på IPO gruppa deres og det var moro. Savner treningsgruppe veldig og håper virkelig jeg kommer med i en bra gruppe når jeg flytter.

Så gikk ferden videre til Oslo (Sandvika og Manimal) Der hadde jeg fått muligheten til å være med som observatør på adferdskonsultasjon. Det var veldig spennende og håper å få med meg flere slike før studieåret er omme. Takk Gry:-)

Så i går kveld landet jeg hjemme i Trysil igjen, det var deilig. Bortsett fra at det var -20 ute og 1 meter snø på trappa. Johan ringte og fortalte at han og Lita hadde jobbet for lønna da det gikk skred i Trysilfjellet. Så moro etter all jobb de har lagt ned. Det var ingen mennesker i snømassene etter raset, men de sammen med en annen ekvipasje (Trysilfjellet har 2 ekvipasjer ansatt) søkte de av hele skredet. Det var en skikkelig økt, da det var snø opp til ryggen på Lita og opp til lårene på Johan. Jeg er jo så stolt av Lita og hennes arbeidskapasitet. Forhåpentlig er det mange valper i magen hennes også.. vil jo gjerne produsere flere generasjoner redningshunder. Blodprøve tas denne uka, da jeg ikke vil ta ultralyd nå når det er vinter og kaldt. Målet er at hun kan være på jobb helt fram til termin, eller nesten fram til termim da… spørs hvor tjukk hun blir lille rullepølsa:-)

«Miss search and resque»

og snart mor til Kraftverkets B-kull

______________________________________________________________

HINT www.hint.no Manimal www.manimal.no Dinas oppdretter og far til b-kull www.sportshund.no Lita på søk http://ostlendingen.no/article/20090209/NYHETER02/651553028/1085