Svaret er som vanlig, NEI ingen valper. Tror ikke en eneste glose i hele verden kan beskrive hvor kjipt det er. Men ingenting å gjøre med. Dette var siste paring for Lita’s del og kennelen har derfor ingen avlstipse. Dina skal vel med tid og stunder i avl, men først og fremst et kull hos sin oppdretter. Deretter får vi se hva det blir til hos meg.

Lita går nå over i Johans eie (tidligere deleid). Det betyr jo ikke at hun ikke blir fulgt opp på hjemmesiden, skjer det noe spennende i hennes og Johans redningshund tilværelse rapporteres detsmiley Så nå er det bare å takke Johan for godt samarbeid og lykke til videre med prinsessen.

Frøya er her på visitt, og med årene har hun blir litt roligere, så nå er det bare kos å ha henne her. Akkurat nå koser hun seg ute i hundegården hvor hun graver ned ball…graver opp ball…graver den ned igjen…osv. Det snør og snør jeg synes det holder snart nå… kan godt bli vårsmiley

Selv er jeg syk, men har fått med meg at halve Trysil er syke med influensa og forkjølelse. Så fort jeg er frisk og rask er det fokus på huset som nå skal legges ut for salg. Håper det går fort og smertefritt, men regner med at med min flaks kommer det til å ta tid og bli slitsomt.

Så ingen valper + solgt hus = friheten til å velge mye moro med Dina i vår og sommer.