Solen skinner, Dina er i hundegården og Xena ligger på altanen og soler seg. Selv sitter jeg foran datamaskinen og jobber med innleveringsoppgave. Det er egentlig ganske moro, men også litt smått strevsomt. På mandag skal det leveres og da letter trykket litt igjen.

Hva har skjedd da? Ikke mye… Lita gikk jo tom, føles helt greit nå, så slipper jeg å holde meg hjemme med valper de neste 8 ukene. Selvfølgelig er det litt trist også, men men. Veldig trist nyhet er at Esther the boxer (Litas hundesamboer) er borte. Spondylosen hun hadde ble for tøff, og hun ble bare 2 år gammel. Er så lei meg på Emma og Johans vegne, og en personlighet av en hund har forlatt oss.

Hun ga ihvertfall alt mens hun var her. Sånn skal det være!

Jeg er nå helt bestemt på å dra på treningsammling 1-2-3 mai. Gleder meg som en gal. Det er i Flen, så da passer jeg på å reise innom Nicholas også. Har jo ikke vert der siden avskjeden. Håper svigermor blir glad for litt besøk også:-) Ismael som er instruktør, og mange kjente skal delta… det blir nok både lærerikt og sosialt.

Vel, da får dere ha det riktig godt alle sammen, jeg er ved godt mot og solen skinner sikkert i morgen også:-)